Muziektrio 13 februari 2020

on
 1. Glow of Love – Change
 2. Now’s the time – Petra Berger
 3. Hold it, don’t drop it – Jennifer Lopez

Het tweede liedje is voor mij heel speciaal. Het is een strijdliedje voor mij. Strijd is er niet nu maar het blijft een lekker liedje!

Het was 2002 dat ik in mei te horen kreeg dat mijn ex van mij wilde scheiden, zo uit het niets. Hij had al een lange tijd een relatie met een collega die toen zwanger was geworden.

Ik ben die zomer voor het eerst alleen op vakantie gegaan, met het vliegtuig naar Nice om vervolgens met een huurauto naar Cannes te gaan. Ik had een hotel gevonden op een kwartiertje loopafstand van het strand en een klein zwembad op het dak.

In het vliegtuig sprak ik mensen die mij voor zouden gaan naar Cannes. In 2002 had je nog geen smartphones met routeplanners. Ik had een kleine auto gereserveerd en ik kreeg een grote Peugeot 607 mee. Met mijn hoofd tegen het plafond en niet uitgeklapte spiegels ging ik op weg. Een heel avontuur is het geweest. Dit was mijn lijflied, het gaf mij kracht om door te zetten!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vandaag neem ik dan Jennifer Lopez mee op de fiets. Zonder bijbedoelingen, uiteraard, want mijn eigen JLO thuis vind ik nog steeds de allermooiste!

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Dus zij wordt morgen in de rode bloemen gezet?! 🌹

   Like

   1. Elke dag gebeurt dit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s