11 februari 2020

Vandaag begin ik met de dagkaart van Zielsgelukkig. Als je mijn verhaal van gister hebt gelezen, kun je zien dat deze dagkaart netjes resoneert. Dit komt 9 van de 10 keer voor in mijn leven maar ook in de levens van anderen. Hoe vaak lees ik dat het zo passend is in zijn/haar leven. Ik ben niet alleen de rotonde afgestapt en mijn weg gaan bewandelen.

AUTHENTICITEIT

Je zit in een proces van verandering en authenticiteit is de uitkomst. Je wordt uitgedaagd om contact te maken met wie je echt bent en dit vereist dat je de heersende meningen loslaat.

Dit kan een moeilijk proces zijn, want in de energie van dualiteit en competitie zijn we constant gefocust op anderen.

Juist in deze tijd is het belangrijk om kleur te bekennen, een standpunt in te nemen en je eigen koers te gaan varen, in plaats van te kopiëren wat anderen zeggen of doen.

Authenticiteit betekent dat je uniek bent, dus probeer niet iemand te zijn die je niet bent.

Ga uit van je eigen kracht, je eigen waarheid, en wacht niet op goedkeuring van iemand anders om te handelen naar wat jij voelt. Geloof in jezelf en laat de neiging tot aanpassingsgedrag los.

Instagram account – yuya_5dmark4: 🥳

Prachtig hoe de mooiste plaatjes soms op mijn pad komen. Gisteren kreeg ik van een medeblogger het volgende advies wat ik graag hier wil inlijsten:

“Bewandel je eigen weg en wacht op diegene die naast je komt lopen.”

Dit advies geeft mij veel rust. Ik heb het gevoel dat ik deze situatie heb gevraagd aan het universum en het mij gegeven is om te leren grenzen te stellen. Dus wederom ben ik dankbaar voor de les, voor het inzicht. 🙏🏻

Op de radio hoor ik dit liedje. Toeval?

Vandaag wat leuke dingen op het programma. Gister kreeg ik mijn cijfer terug van mijn lesje Financiering. Nou ik heb het blijkbaar nog niet goed begrepen! 😂😂Een 4,5…dat kan vast beter.

Daarnaast heb ik op mijn e-reader zeker 7 boeken open staan, die ik aan het lezen ben. Dan nog wat huishoudelijke klusjes, het is toch waardeloos weer dus met een muziekje erbij maken we er een feestje van!

Veel plezier deze dag, met een lach vooral! ❤️🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s