Energetisch weekjournaal – week 7

on

Geschreven door Deborah op http://www.justdeborah.nl.

Energetisch Weekjournaal week 7

Waarom zou jij jou niet alles gunnen wat je wenst? Waarom zou jij jezelf niet toestaan alles te ontvangen waar je hart naar verlangt. Sterker nog, kun jij de verlangens van jouw hart voelen? Of blijf je ze nog altijd achter een deurtje verstoppen?

Juist omdat je in het verleden ervaringen hebt gehad waarin je als kind niet hebt gekregen waar je zo’n enorm verlangen naar had? Is dat jouw fundering geworden waardoor jij genoegen neemt met ‘net niet’. Heb jij jezelf aangeleerd om te zeggen; oh ik heb het niet nodig? Of, laat maar zitten?

Lief mens, wat als er een mogelijkheid is dat jij jezelf zou kunnen toestaan de verlangens in jouw hart de ruimte zou kunnen geven? Naast dat verlangen kom je ook bij de angst, de verhalen en de verwarring. Wellicht een diepe pijn die zich altijd daar heeft schuil gehouden. Waar jij je altijd voor hebt afgeschermd.

Nu krijg je de mogelijkheid om dit in alle rust, ruimte en zachtheid uit zijn/haar schulp te laten komen en te luisteren naar alles wat het je te vertellen heeft.

Deze week is een week die aan de ene kant stilstand brengt, althans zo voelt het, en aan de andere kant ook praktische zaken brengt die gedaan ‘moeten’ worden. Hierin heb je de uitdaging balans te vinden. Wanneer neem je gas terug en wanneer ga je over tot actie.

Je lijf en je hoofd zijn een beetje moe en je hebt je rust hard nodig om weer op te laden voor de volgende ronde. Toch wordt alles wat rustiger en lichter dan de afgelopen periode. Je kunt hierdoor ook dieper zakken in jezelf om dat aan te gaan wat zich aandient. Het is nu een hele mooie en waardevolle periode die jou alle ruimte biedt om die diepere verbinding met jezelf aan te gaan. Je bent er te lang voor weggelopen en juist nu, nu alles zo aan het veranderen is, is het juist van belang dat je hier mee aan de slag gaat.

Deze week zal je ook tegen gaan komen dat er meer hulp om je heen is dan je dacht. Je bent gewend om de zaken alleen op te knappen. Om het zelf te doen. Maar steeds meer ga je de zichtbare en de onzichtbare hulp zien en aanvaarden. Je mag jezelf steeds meer toe gaan staan dit te voelen, en te ontvangen.

Je hebt de grootste moeilijkheden overwonnen. De grootst mogelijke proeven in het leven doorstaan en nog steeds ben je in staat om liefde in je hart te voelen. Laat het de ander jou ook geven. Het is je geboorterecht om op wat voor niveau dan ook liefde en hulp te ontvangen. Echter ben jij de gene die hier toestemming voor geeft om het toe te laten.

Lang heb je zaken van je af weten te houden, puur om jezelf te beschermen. En nu lief mens, zal je deze week meer gaan ervaren waarin je nog in overleving zat/zit en waar je het licht kunt schijnen in jou. Je perspectief zal deze week veranderen. Van meer naar buiten gericht zijn, de focus meer naar binnen te richten. Hierdoor zal je merken dat de dingen waar je je eerder zo druk om kon maken wegvallen en merk je dat het leven toch echt eenvoudiger in elkaar steekt dan je denkt. Dat de wereld vol illusies niet meer echt voor jou is en dat je meer en meer behoefte hebt aan simpel, echt en puur.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. DonQuijotte schreef:

    Soms moet je diep het bos in om het warm te hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s