Energetisch weekjournaal – week 6

on

Geschreven door Deborah.

Energetisch weekjournaal week 6

Er komt wat meer schot in de zaak. Eindelijk wat meer stroming. Eindelijk dingen die wat meer in beweging lijken te komen. Met hier en daar nog wat interessante hobbels maar het belooft een wat rustigere week te worden. In de energie dan. Niet in de dingen die je doet.

Want wat dat betreft vraagt deze week een hoop geregel. Het lijkt of alles wat zich heeft opgehoopt aan het einde van het putje, in een keer vrij komt. Althans zo voelt het. En het vraagt aan jou om je hoofd een beetje koel te houden ondanks dat vele zaken door elkaar heen lopen.

Toch is dat iets waar je wel goed bij vaart. Zo lijkt het. Ondanks dat je energie een beetje schommelt op het moment. Wat niet raar is. Het was een turbulent begin van het jaar. Het gevoel als of je maanden verder bent. Het ging langzaam en snel tegelijk.

Maar nu komt er meer rust in die stuwende oceaan. En krijg je de ruimte en de tijd om even de reflecteren. Neemt niet weg dat je toch een beetje op mag letten om je eigen ruimte en energiesysteem. Want je pikt alles zo snel op dat je zomaar weer in het ongenoegen van de ander zit te dobberen.

Deze week is een week waarin nieuwe projecten van start kunnen gaan. Een start van een nieuw begin. Iets waar je eind 2019 al flink aan toe was. Januari was niet heel heel helpend daarin geweest. Het leek zelfs alsof je in sommige opzichten werd tegengewerkt.

Dit had niets met jou te maken maar alles met wat er collectief gaande was. De wereld stond letterlijk en figuurlijk in brand en dat was voelbaar. En tegelijk heeft het jou ook meer inzicht gegeven in jou. In wat je neer wilt gaan zetten. Wie je wilt zijn, of sterker nog, wie je bent.

Toch zijn daar nog wel wat schaduwkanten die wat aandacht vragen deze periode. Waarin je zaken uit het verleden weer tegen het spreekwoordelijke, of misschien wel letterlijk, lijf loopt. Zaken waarvan je denkt, hoe kan dat nou, dat is al zo lang geleden. Zaken waar je al heel lang niet meer aan gedacht hebt.

Daarnaast loopt ook het pad van het nieuwe. Dus dat maakt dat het veel van je energie vraagt. Wees niet eigenwijs lief mens, want je bent een doorbijter, maar niemand zal van de aardbol vallen als jij heel even je ruimte neemt om je af te zonderen. Dat je een keertje nee zegt.

Kennis maakt verantwoordelijk. En omdat je al zoveel waarneemt, zoveel ziet wat er nodig is, heb je het gevoel dat jij daar iets aan ‘moet’ doen. Toch is af en toe een pauze echt niet erg. Er zijn altijd weer mooie zielen die het van je over kunnen nemen op dat moment.

Zorgen voor elkaar. Vanuit een diepere laag, dat is waar we steeds meer naar toe aan het gaan zijn. Wakker worden, steeds meer het openen van onze ogen. Daar is opschudding voor nodig en soms is het niet zichtbaar, die energie, maar voor die gene met een meer ontwikkelde spiritueel zenuwstelsel zeer zeker voelbaar. Kijk maar naar de dieren en de kinderen van nu. Dus waarom zou het bij jou anders zijn.

Steeds meer het besef dat het anders moet. Niet perse in jouw leven maar wel in de wereld. Waar kun jij je steentje bijdragen? Want jouw hart gaat uit naar meer harmonie en balans. Jouw hart opent zich steeds meer. Dat zorgt er ook voor dat zaken ook veel harder binnenkomen.

Het is niet dat je gevoeliger wordt. Want dat was je altijd al, maar jouw hart gaat steeds vrijer stromen. Dit zorgt er voor dat je steeds meer de betovering van het leven ziet, maar ook de schaduwkanten daarvan. En dat vraagt daarom ook van en voor jou, om zo nu en dan echt even wat gas terug te nemen. Jij bent niet gemaakt voor deze snelle wereld. Daar pas je niet in, nooit gedaan ook.

Dus volg daarin je eigen weg, zoals je dat altijd al gedaan hebt. Deze week zal je daarin heel mooi ondersteuning bieden.

Instagram account Stefanogera: Iceland ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s