Energetische stenen

Gisteren schreef ik een stukje over de door mij aangeschafte energetische stenen. Inmiddels ben ik weer een ervaring rijker. De Aura Healer is voor mij veel te sterk en ik ben veel te gevoelig. Dat uit zich doordat ik het ijzer in mijn mond ‘proef’. Ik heb een aantal kronen in mijn gebit en dat gaat niet goed. Apart geheel is dat hoor.

Heb ik de steen in mijn rechterbroekzak dan proef ik de kroon aan de rechterkant. Breng ik het naar links, dan proef ik het links. Leg ik het een meter van mij af, proef ik het in mijn gehemelte. Nu ik het boven heb neergelegd, in een zakje, proef ik niks meer. Volgens de energetisch therapeut is het een kwestie van wennen. Ik heb tot vrijdag. Is het dan nog niet goed, mag ik een zachtere steen uitzoeken. Ik ben benieuwd.

In ieder geval, de Selene Soulstar Rosa steen werkt dan ook krachtig voor mij en ja, dat voel ik ook. Ik ben veel rustiger, ik blijf heel mooi bij mijzelf en er komen zinnen uit mijn vingers (ook via de whatsapp) waar ik een onbekend stukje van mijzelf in zie.

Mijn zus ging mij zo waar een whatsapp sturen, na denk ik zes weken, met een inhoudsloze vraag. Normaliter stel ik de wedervraag hoe het met haar gaat. Meer persoonlijker. Dit keer beantwoordde ik de vraag en hield het daarbij. Het voelde vredig voor mij. Ik voelde desinteresse van haar kant. Ik had totaal geen behoefte om verder te vragen. Geen schuldgevoel, geen gedachte. Klaar.

Ik had ook een ander whatsapp-gesprek en ik voelde dat ik niet naar woorden hoefde te zoeken, ze kwamen vanzelf uit mijn vingers. Teksten die ik anders nooit zo zou schrijven, kwamen er nu gewoon, zonder blokkade, zonder angst. Hopelijk zijn ze ook goed aangekomen. Een bijzondere ervaring. Er mogen nog veel meer van deze momenten komen, wat mij betreft!

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Bijzonder dat het zo’n effect om je kan hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. shivatje schreef:

  Ik draag ze altijd bij me

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

 3. Willemien schreef:

  Ik heb een vraagje over de stenen die jij bij je draagt. En waarover je schrijft. Draag je de Selene Soulstar Rosa steen ook ’s nachts bij je. Heb deze steen zaterdag ook gekregen, maar er zat verder geen enkel advies bij. Aangezien ik al jaren Super slecht slaap dacht ik misschien helpt deze steen mij de nachten door te komen. Dankjewelvoor je mooie verhalen..

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Ik gebruik overdag de steen om mijn hals, in de nacht onder mijn kussen. Mooie steen hè. Je kunt altijd advies aan Sylvia vragen via het contactformulier. Heb ik ook gedaan. Ben benieuwd.

   Like

 4. Willemien schreef:

  Dankjewelvoor je snelle reactie, laat het je weten wat deze steen bij mij gaat doen. Liefs Willemijn 😘

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Ik heb de groene energetische stenen teruggestuurd. Ze waren te heftig voor me, ik proefde alleen maar ijzer in m’n mond. Ik heb twee andere ervoor in de plaats uitgezocht.

   https://www.artisan-gifts.nl/product/flower-of-life-atlantis/

   https://www.artisan-gifts.nl/product/flower-of-life-violet-flame/

   Like

 5. Willemien schreef:

  Sorry moest dit nog even zeggen…hij is echt prachtig.

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Meestal draag ik een sjaal maar vandaag laat ik het sieraad zien. De kleuren zijn mooi in balans.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s