29 januari 2020

Vanmorgen moest ik even de wedstrijd van mijn spelletje op mijn mobiel spelen, ik had mij opgeofferd om de race te spelen zodat wij onze 100e gouden beker zouden krijgen. 16 opdrachten binnen 24 uur. Het is gelukt hoor! Ik speel dit spelletje al zeker zes jaar en ik zit in een team met leuke, echte mensen. We delen best wat en tijdens een wedstrijd hebben we veel voor elkaar over. Het spelletje Township. Een stad, het platteland, de industrie, het MKB, de zeevaart, de dierentuin, de luchtvaart. Het zit er allemaal in en het blijft dus leuk.

Eens even kijken hoe de energie er vandaag voor staat. Ik heb heerlijk geslapen met mijn energieschijf onder mijn kussen. Geen last van een trillende zenuw in mijn knie, mijn bekkenpijn is verdwenen en ik werd vanmorgen uitgerust wakker. De teksten van Deborah en Zielsgelukkig resoneren vandaag totaal niet, dat is bijzonder….

Zou het door de opkomst van 5G zijn. Jemig, gister schreef een medelogger over een site, Niburu. Ik vond daar een bericht over het uitrollen van 5G. Het onderwerp had mijn aandacht al langere tijd aangetrokken, niet voor niks heb ik bij Artisan Gifts gekozen voor ‘stenen’ met Toermalijn die mij beschermen voor alle straling van mobiele telefoons e.d.

Ik heb trouwens op mijn mobiel al zeker zes jaar een anti-stralingssticker zitten van Life Maxx. Vorige week woensdag zei astroloog Kaypacha dat er nu voor het 4G-netwerk 1.728 satellieten om de aarde hangen. Voor het 5G-netwerk moeten er nog eens 20.000 extra satellieten om de aarde geplaatst worden. Als je het nieuwsbericht van Niburu leest, hoop ik dat er veel mensen wakker gaan worden. Al die frequenties, die rijzen de pan uit. Zou mijn hond daar nu al last van hebben, die weet niet van ophouden. En maar blaffen om elk stofdeeltje dat voorbij komt.

Ik heb er op mijn vorige blog wel eens over geschreven, over de Schumann Resonantie. Schumann resonanties oefenen invloed uit op alle levende organismes op aarde, in het bijzonder op de hersens. Wij mensen functioneren het beste bij een Schumann Resonantie van 7,83Hz.

Vandaag leven we met een Schumann Resonantie van maar liefst 93Hz. Ruim vertienvoudigd. Vorig jaar waren er zelfs pieken die over de 130Hz gingen. Heel ongezond. Ik houd mijn hart vast als straks 5G uitgerold gaat worden.

Stroomnieuws deelde op Facebook altijd filmpjes van gekke objecten in de lucht. Laatst had mijn shiatsu-therapeute het ook over UFO’s, dat die steeds vaker voorkomen in het noorden van Europa. Ik hoop er binnenkort ook eens eentje te zien. Ik houd de lucht in de gaten.

Het filmpje over de Schumann Resonantie is zeker de moeite van het kijken waard. Als we allemaal onder de grond zouden zitten, waar de resonantie niet aanwezig zou zijn, zouden we allemaal ziek worden. Het feit dat het vandaag op 93Hz zit, eergisteren zelfs op 103Hz is dus ook geen goed nieuws. Depressies, moeheid en eigenlijk alle dingen die nu via Deborah en Zielsgelukkig worden gedeeld. Gezien de resonantie, kloppen die berichten. Aha, weer een inzicht vandaag. Wie had dat gedacht!

Een mooi stukje over Dankbaarheid geschreven door Emmanuel Dagher:

“Dankbaarheid is een van de meest medicinale emoties. Het verhoogt onze stemming en vervult ons met vreugde.
Dankbaarheid verandert ons in wonderlijke magneten door ons uit tekort naar overvloed te bewegen.”

Ik ga de rest van mijn dag mijn energie maar eens goed inzetten. Eergisteren ben ik weer met een Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes gestart, die nu bijna af is. Het geeft mij heel veel vrolijke rust.

 

Bron Pinterest

Fijne dag iedereen! De zon laat zich hier zien!