28 januari 2020

Vanmorgen dacht ik nog ‘hé, geen mist’. Helaas liet de zon zich wederom niet zien. Er wordt zelfs afgeraden om de weg op te gaan. Ik vind dat een beetje overdreven. Alsof we niet meer tegen een stootje kunnen, alsof alles voorgekauwd moet worden. Gewoon zelf goed nadenken. Is het handig om de weg op te gaan met een caravan als het windkracht 7-8 gaat waaien?

Vandaag gaan de dingen bij mij op een iets rustigere snelheid. Dat komt niet door het zwemmen gister, wel doordat ik dingen aan het ‘loslaten’ ben. Gisteravond kreeg ik nog even een bericht van jeweetwel, waar mijn haren van overeind gingen staan. Het negatieve werd belicht in plaats van het positieve te benoemen. Het was gewoon weer een test!

Op het moment dat ik dit schrijf, speelt er een toepasselijk liedje.

Het is inderdaad zonde om mijn energie te steken in dit negatieve. Ik heb daarom mijn aandacht geschonken aan een nieuwe puzzel van Jan van Haasteren. Dit keer de zeehaven. Lekker met Radio 10 op en de ochtend ging sneller dan ik dacht.

Ik hoop dat het weer snel eens zal verbeteren zodat ik op pad kan gaan. Zaterdag ga ik Dokkum verkennen, ik moet daar wat kindjes heenbrengen. Haha, ik zie nu op de weersvoorspelling dat het dan regenachtig/bewolkt is met windkracht 8. Joepie, echt leuk weer voor het schieten van fotootjes. Vooral met die best zware glazen bol.

Vandaag zijn mijn bijzondere stenen van Artisan Gifts binnengekomen. Het is eigenlijk een mengelmoes van edelstenen, goud en bepaalde krachten zoals de MWO in een plastic iets gegoten.

Ten eerste heb ik gekozen voor een MWO Energieschijf Peridoot. MWO staat voor Multi Wave Oscillator. Ik merk dat het werkt omdat ik mijn ‘vullingen’ proef. Dat gebeurde ook toen ik op een MWO-stoel ging zitten bij mijn shiatsu-therapeute. Erg goed voor de ontspanning van ons lijf en voor al je cellen in het algemeen. Deze leg ik naast mijn bed.

Ten tweede heb ik gekozen voor de Selene Soulstar Rosa. Naast het feit dat het gewoon een heel mooi sieraad is, intens mooie kleur, werkt de Selene-lijn erg goed bij het in balans brengen van mijn aura en mijn chakra’s. De Selene lijn is erg goed voor hoogsensitieve mensen. Deze hangt om mijn hals.

Ten derde heb ik gekozen voor de Aura Healer. De Aura Healer helpt mij als ik (te) veel energie van anderen opneem en deze niet los kan laten. Deze zit in mijn broekzak. Ik heb altijd al wel stenen in mijn zak, deze mag er ook bij.

Straks door weer en wind de buitenlucht opzoeken. Fijne dag vandaag!

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. DonQuijotte schreef:

  Don’t look back in anger. Het heeft je namelijk alles gegeven. Alle wijze levenslessen die we allemaal doorgaan/doorLEVEN. Dankbaarheid is het toverwoord, oprechte dankbaarheid.
  Maak van het loslaten geen doel maar zie het als een proces. Indien je doelen stelt moet je namelijk ook bepalen wat je er voor over hebt. Voor dat je het weet kom je dan in het gedachtengoed van de Jezuïeten waarbij het doel ALLE middelen heiligt. Lijkt me niet gezond.

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Ik doe wat goed voelt. Voor de een kan dat iets zijn wat voor de ander niet zo is. Zo kan loslaten voor jou iets anders betekenen dan voor mij. Ik herken mijn les en ik leef mijn leven op mijn manier. Loslaten is een werkwoord en dus een proces voor mij…geen doel.

   Liked by 1 persoon

   1. Anouk68 schreef:

    Bijzondere muziek, een verhaallijn tussen de leraar en de leerling…

    Liked by 1 persoon

 2. DonQuijotte schreef:

  Als aanvulling op mijn pb nog een muziekje. Dan hou ik op voor vandaag.

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Wat een passie! Hij gebruikt de hele gitaar…mooi. Dank je.

   Liked by 1 persoon

 3. Willemien schreef:

  Heb naar aanleiding van je artikel over stenen, ook de steen Selene Soulstar Rosa besteld. Hopelijk gaat hij mij ook wat meer rust in mijn hoofd en hart geven. Iemand zei ooit tegen mij..jij leeft niet met iemand mee, maar je lijd met iedereen mee. Je word daar zo moe van..Ben wel bekend met gebruik van stenen, heb zelf een Argoniet en Amathist kristallen op het nachtkastje liggen. Hopelijk word dit een goede toevoeging daarvan. Dankjewel, voor je blogs elke dag lees ze met veel interesse..lieve groetjes.

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Wat ik er nu na een dag dragen van merk is dat ik eigenlijk geen gedachten heb….hahaha, klink raar. Vanmorgen koffie gedronken na een kletsnatte wandeling met m’n hond, met mijn vriendin. Vaak blijft eea dan nog hangen, nu niks. Misschien ligt het aan mij maar ik merk het verschil wel. De tijd gaat ook heeeeeel langzaam. Dubbel genieten. Ben benieuwd wat jij voelt na een dag….we hebben allebei een groot empathisch vermogen zo te lezen. Dank voor je bericht Willemien! 😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s