Orakelkaart 29 december 2019

VOORUITGANG

Niets blijft altijd hetzelfde. Het leven verandert voortdurend. Dit is een onmiskenbare natuurwet. Misschien voelt het alsof je middenin moeilijke omstandigheden verkeert. Houd moed en vertrouw dat alles aan de beterende hand is. Alles is in beweging, ook al zie je het niet.

Veranderingen gebeuren op veel manieren. Sommige veranderingen gaan snel, andere stukje bij beetje. Wanneer je er eenmaal mee instemt te veranderen en je weerstand opgeeft, krijg je toegang tot alles wat jouw kant op komt. De verandering in je leven in je gezondheid betreffen, of een verandering in een relatie aankondigen of het kan iets heel anders zijn.

Hoe het zich ook laat zien, deze verandering geeft positieve energie. Deze verandering gaat plaatsvinden. Er wordt je gevraagd vertrouwen te hebben en je hart open te houden voor wat er ook jouw kant op komt.

Vlinders trekken een fee voort in een rozenwagen. De roos geeft evenwicht en vertrouwen aan. Vlinders betekenen verandering maar ook gratie en contact met de ziel. De fee gaat over een mooi landschap. De diverse tinten op de kaart verbeelden de verschillende chakra’s. De paarsrode kleur is verbonden met het voorhoofdschakra. Geel heeft betrekking op de solar plexus. Als je oog naar een speciale kleur wordt getrokken, kan het een chakra betekenen dat in evenwicht moet worden gebracht. Uiteindelijk is de plek waar je naar toe gaat beter dan de plek waar je nu verkeert.

Bron Pinterest

Ik voel die verandering al een tijdje. Mensen die voorheen belangrijk waren voor me, verschuiven naar de achtergrond waardoor ik mij wat alleen-staand vind. Zal ik geven en een stap terugzetten naar het bekende of zal ik deze kans nemen en een stap vooruit zetten naar het onbekende?!

Ik heb volgens mij de stap naar voren gezet zoals ik al eerder aangaf. Het is nu een ontdekkingsreis wie er van mijn vrienden met mij mee gaan en hoe mijn reis er uit zal zien!

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. shivatje schreef:

  Een ontdekkingsreis schrijf je. Mooi maar het is jouw reis en deze die mee gaan zijn je echte vrienden.

  Aum Shanthi

  Like

 2. Anouk68 schreef:

  Ja dat klopt, ik ben benieuwd wie er met mij meegaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s