Energetisch weekjournaal – week 1, 2020

on

Een eerste bericht geschreven door Deborah op http://www.justdeborah.nl.

Instagram account flora_addict: ❤️

Energetisch weekjournaal week 1

Dieper zakken. Steeds dieper zakken in je lijf. Steeds meer verbinding maken met jou. Het is een hele klus geweest. En nog steeds. Hoe moet dat toch? Dat mens zijn? Je doet en valt en staat weer op. Loopt weer verder. Soms mopperend en soms huppelend. Zoekend naar een antwoord. Zoekend naar iets? Hoe mooi dat de energie van aankomende week, en zelfs van heel 2020 je daar goed bij gaat ondersteunen. Waar zaken eindelijk duidelijk worden. Waarbij de stukjes in elkaar gaan passen.

Het leven gaat om de ervaring. Geen licht zonder donker. Maar ook, dat je beseft dat het diepste donker niet echt donker is maar dat er ook zeer zeker licht schijnt in het donker. Het is maar net hoe je het ziet. Afgelopen jaar was een pittige reis geweest en je bent moe. Van alles. Van het wiebelen. Van telkens weer opnieuw aan de bak ‘moeten’. Maar steeds meer ga je zien hoe het zijn vruchten aan het afwerpen is.

Deze week is dan ook een week waarin je nog even lekker de tijd en de ruimte kan maken om even niets te doen. Niets te moeten. Je kijkt uit naar het nieuwe jaar en deze staat letterlijk voor je deur. Je bent er aan toe. Toch zal de energie van 2019 nog een beetje doorwerken.

Echter zal je deze week al wel een voorproefje krijgen van het aankomende jaar. Je bent toe aan lichtheid. Aan echte verbinding. De zwaarte is geweest. Daar heb je je portie al genoeg van gehad. En daar mag je dan ook voor kiezen. Om het licht te maken en te houden. Wat is echt belangrijk voor jou? Waar gaat je hart naartoe? Waar verlang je naar?

Lief mens, nu is de tijd om te manifesteren. Juist nu. Om te doen waar je hart ligt. In kleine en in hele grote stappen. En uiteraard kom je daarbij die welbekende beren op de weg tegen. Maar kijk nog eens goed. Zijn ze echt zo gevaarlijk als dat je denkt dat ze er uit zien?

Je eigen hemel op aarde maken is het volgen van de stem in je hart. En dat deze soms lijnrecht tegenover je hoofd staat is niet meer dan ‘normaal’. Het leven is een ervaring. Om het licht met het donker te laten samenwerken. Om het oordeel over dat donker te laten voor wat het is en het te kunnen zien als een talent, een capaciteit. Een kracht. Jouw kracht.

Deze week leent zich daar perfect voor om daar wat meer inzicht in te krijgen. En verder gewoon even niets doen. Landen, zakken en rusten. Balans creëren in jezelf en in je omgeving. Deze week zal laten zien waar er meer harmonie mag zijn of hoe jij meer in harmonie met jezelf kunt zijn. Waar jij de focus op wilt gaan leggen de aankomende periode. Waar word je blij van? Waar gaat jouw hart van stromen? Misschien niet helemaal helder nog maar daar kan deze week zeker een bijdrage aan zijn.

Vier het nieuwe jaar, een nieuw begin. You made it. Je hebt er hard voor gewerkt. Nu is het tijd voor jou om even je zegeningen te tellen. Hou het vooral eenvoudig, wat dat dan voor jou mag betekenen. Alles is goed, zolang het maar klopt voor jou

Ik wens iedereen een magisch, sprankelend 2020. Ik dank jullie allemaal voor een heel jaar lang liken, reageren, delen en de mooiste, liefste en ontroerendste berichtjes in mijn mailbox.

Ik dank Monique, Ilona, Priscilla en Siska voor hun prachtige, magische en bezielde bijdragen aan mijn teksten…….

Dank je wel voor wie je bent. Dat je hier bent. Nu op dit moment hier. Dat jij met jouw licht hier bent om te doen wat je doet. Ik ken je niet, maar ik ken je ook weer wel, van hart tot hart…..mijn diepe dankbaarheid en vooral liefde voor jou….wat fijn dat je bestaat.

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s