Voornemens 2020

Zoals iedereen wel heeft, heb ik ook zo mijn voornemens. Nou zijn die van mij wel wat afwijkend als die je normaliter hoort.

Instagram account Zauberwaffel- ❤️

In 2020 zou ik graag nog dichter bij mijzelf willen komen, vertrouwen op mijn innerlijk kompas van het leven.

Ik zou graag zoveel als mogelijk willen leven in het hier en nu. Niet in het verleden of in de toekomst, nee, in het NU.

Ik zou zo graag mijn twee kanjers alle aandacht en liefde willen geven die zij nodig hebben in hun groei.

Ik zou het geruis graag willen minimaliseren, in eerlijkheid naar mijzelf en anderen leven. Oprechte vriendschappen omarmen.

Ik zou graag duidelijker mijn grenzen willen aan geven. Eigen verantwoordelijkheid nemen. De vrede en dankbaarheid in mijzelf vinden.

Ik zou graag mijn studie Praktijkdiploma Boekhouden willen afmaken om mij meer te richten op dat wat ik echt belangrijk vind in het leven, een oord van rust en vrede te zijn voor diegenen die mijn licht en warmte nodig hebben.

Ik zou graag het gevecht met de menopause willen aangaan, ik zou graag willen afvallen door goed te luisteren wat mijn lichaam mij wil vertellen en vertelt.

Ik zou hier hier nog zoveel moois willen schrijven, gevoel omzetten in woorden, beelden en muziek. Loslaten in beeld en geluid.

Van ‘ik wil’ naar ‘zou graag’, ik voel het veranderen. Van een willen/moeten naar een dankbaarheid in mildheid naar mijzelf. Wat een mooie tip, dankjewel Shivatje! ❤️

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. shivatje schreef:

  Anouk verander eens in je zinnen ik wil naar ik zou graag en je gaat gelijk gevoelsmatig iets anders voelen in je lichaam en geest.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Ik ga het veranderen….

   Liked by 1 persoon

   1. shivatje schreef:

    Voor jezelf aanvoelen dan pas veranderen.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

   2. Anouk68 schreef:

    Ik voelde het direct, ik heb het gevoel onder het liedje gezet

    Liked by 1 persoon

 2. shivatje schreef:

  Graag gedaan nu is het geen plicht maar een gevoel dat je wilt verwezenlijken.
  En daar kan je dagelijks mee aan de slag.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

 3. Neeltje schreef:

  Bedankt voor je reactie, ik zie nu dat ik een reactie op jouw reactie gaf. Leuk dat je daardoor mijn weblog hebt bezocht. Welkom!. Met één hand de boel bedienen gaat toch wat lastiger dan ik soms denk. En mooie voornemens, vanuit mildheid jezelf hier de groei in toestaan is het begin. Ik wens je alle goeds.

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Dit had blijkbaar zo moeten gebeuren, lekkere herkenning in je berichten. Ik vind het altijd fijn om dat pure in berichten terug te vinden, en dat vind ik in die van jou. Ik had ze ook zo kunnen schrijven. Een arm qua functionaliteit missen, is zo lastig. Ik denk dan altijd direct aan de wc, billen afvegen. Hahaha. Hoe dankbaar zijn we dan weer als alles het naar behoren doet hè. Mijn linkerarm is kan, pijn vanaf de schouder. Ik ben de laatste tijd gebukt gegaan onder stress van m’n man (heeft te horen gekregen dat hij Crohn heeft). Dat heeft me wat genekt. Letterlijk en figuurlijk. Leuk dit contact. En ja, welkom op m’n blog. 😊

   Liked by 1 persoon

   1. Neeltje schreef:

    Ja, zorgen om iemand die je dierbaar is geeft stress. Kan ook niet anders. Kunnen we elkaar nog wel de rechterhand geven. Aangenaam kennis te maken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s