Mijn jaarenergie 2020

on

Geschreven door :

© Vision Face BV Kees en Barbara Visser-Roth +31 (0)651098953 http://www.Kinweb.eu

Door je kosteloos in te schrijven bij Kinweb, kun jij je eigen jaarenergie ontvangen. Dit is namelijk afhankelijk van je geboortedatum en -tijdstip!

De boodschap voor het nieuwe decennium is “Wees lief en ondersteunend naar jezelf en ontdek waar je hart voor klopt”.

De komende 10 jaar worden ingeluid met de energie van de rode hemelwandelaar. Deze energie is gekoppeld aan de dynamiek die je waarden en normen bepalen. Het is een sterke op moed en ontdekkingskracht gerichte energetische combinatie. Zij zet de koers uit voor het derde decennium van deze 21e eeuw.

Het is belangrijk dat op het moment je de coördinaten van de koers die je wilt volgen invoert, je dit vanuit innerlijke overtuiging en hartstocht doet. Elke vorm van angst, aarzeling en gebrek aan vertrouwen zullen je de verkeerde richting insturen.

Zodra je klaar bent om te vertrekken, realiseer je dan dat je onderweg wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen. Moedig te zijn betekent je volledig aan het avontuur over te geven en bij de start niet te weten waar je zult uitkomen.

Het evolutieproces van de aarde confronteert ons met allerlei door onszelf gecreëerde misstanden. Het doel van dit alles is ons in staat te stellen om op ieder niveau een fundamenteel vernieuwingsproces aan te wakkeren.

De wereld staat open voor mensen die het aandurven om hun hoofd boven het maaiveld uit te steken en daarbij de moed hebben om zich voor grensverleggende oplossingen in te zetten.

Wij dragen de antwoorden op alles wat er gebeurt in onze blauwdruk mee. Maak je los van je beperkingen, achterhaalde geboden en verboden en breng jouw oplossing naar buiten.

Waar je ook tegen aanloopt, het heeft altijd met jezelf te maken. Elke beperking die je met dit inzicht voor jezelf opheft, zorgt ervoor dat je meer ruimte en mogelijkheden krijgt.

Realiseer je eens en te meer dat tijd relatief is. Maak van tijd jouw tijd. Stap uit de waan van de dag en neem de tijd om je volledig te wijden aan dat wat voor jou van wezenlijk belang is. Het is de hoogste tijd om kleur te bekennen en op te komen waarvoor je werkelijk staat.

De verbinding met je innerlijke leiding wordt in 2020 extra gestimuleerd. Deze verbinding geeft je de mogelijkheid om vorm en inhoud aan je waarden en normen te geven. Dit zijn met name die waarden en normen die van zelfliefde, eigenwaarde en gelijkwaardigheid uitgaan.

Het overkoepelende thema voor 2020 is je liefde en ondersteuning voor jezelf. Ga na waar je werkelijk voor warmloopt.

Twintig is een magisch getal. Je kunt dit getal aan je handen en voeten aflezen. Het getal twintig symboliseert het tot uitdrukking brengen van de kracht van die ene Geest in jouw eigen unieke menselijke vorm.

We zijn met z’n allen als samenleving een kwantumsprong aan het maken. We beseffen daarbij vaak nog niet dat we aan het springen zijn.

Heel veel mensen ervaren dagelijks de verhoging van de frequenties. We merken dit aan het gegeven dat velen van ons vinden dat de tijd sneller gaat. Nee, het is niet de tijd die sneller gaat, maar wat er per tijdseenheid aan veranderingen in ons leven plaatsvinden, die nemen toe.

Voorheen hadden de mensen nog een heel leven nodig om alle veranderingen die ze op hun levenspad tegenkwamen, te kunnen verwerken. Als we terugkijken op alle veranderingen die rond de eeuwwisseling in ons leven plaatsvonden, leek het net alsof we nog een jaar aan verwerkingstijd hadden. De komende jaren verwachten we dat alle veranderingen in een periode van 20 dagen verwerkt moeten worden.

Iedere 20 dagen komen dezelfde zonnetekens als dagenergie terug. Deze cyclus kun je op dit moment al voor het beter verwerken van alle veranderingen inzetten.

Een manier om je in het proces van het neerzetten van een bewuste creatie of verandering te trainen is om op gezette tijden een heldere scheppingsimpuls uit te zenden. Als je je hiervoor openstelt ontvang je over 20 dagen de feedback over wat je hebt uitgezonden.

Je innerlijke balans is je basis om in de ophanden zijnde bewustzijnsmaatschappij niet uit de bocht te vliegen. De komende tijd zal het voor ons allemaal neerkomen op het evenwicht tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie, de balans tussen ratio en intuïtie en de harmonische afstemming tussen je lichaam, geest en ziel.

Het samenspel tussen hoog- en laagfrequente energiegolven voelt vaak aan alsof je met duizelingwekkende vaart over een achtbaan raast. Dit gevoel zal de komende jaren alleen nog maar sterker worden. Het ene moment heb je het gevoel alsof je hoog op de golven heerlijk aan het surfen bent en op het andere moment overvalt je het gevoel, alsof je in een diep dal terecht bent gekomen en emmers water over je uitgestort krijgt.

De poort naar het hemelse paradijs staat continu wagenwijd voor je open. Het is de bedoeling dat je je hemelse paradijs hier op aarde gestalte geeft. Je creëert dit paradijs door doelgericht van je scheppingsenergie gebruik te maken.

Het wordt de komende 10 jaar meer en meer een gegeven dat alles waar je gedachten naar uitgaan werkelijkheid zal worden. Het is daarom belangrijk dat je van je gedachtestromen bewust bent en vooral je aandacht richt op dat wat je werkelijk wilt laten groeien.

De intentie van 2020 is ervoor te zorgen dat een ruimere werkelijkheid meer tastbaar wordt. Deze ruimere werkelijkheid is een werkelijkheid van waaruit we met behulp van ons hoger zelf met de Bron-van-al-wat-is, kunnen communiceren.

We gaan daarbij niet meer geblinddoekt door het leven, maar hebben de mogelijkheid om door de schijn van alle vermeende realiteit heen te prikken. We gaan dan de juiste verbanden en de werkelijke bedoelingen zien. We kunnen zonder angst ons eigen pad volgen en loyaal naar onze hoogste waarden zijn.

Met gelijkgezinden zullen we de handen ineen slaan om ervoor te zorgen dat we met elkaar, bij welk systeem dan ook, de mens centraal stellen.

Wij zijn met z’n allen de belofte van een harmonieuze wereld. Het is nu de bedoeling om de daad bij het woord te voegen en met onze kwantumsprong op die plek te belanden, waar we met z’n allen als één grote familie kunnen samenleven.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. shivatje schreef:

  Het komend jaar nemen gewoon zoals het komt.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk68 schreef:

   Inderdaad, ik ga er niet naar leven, halverwege het jaar kijken of er herkenning is

   Liked by 1 persoon

   1. shivatje schreef:

    Het zijn steeds nieuwe lessen en die je geleerd hebt neem je gewoon mee. Een voorteken is mooi maar niet altijd goed om er naar te leven.
    Want iedere seconde die tikt is verleden tijd.

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s