Afronding van 2019

Geschreven door Karin en Danique Vergeer.

1-12-2019 DECEMBER: MAAND VAN AFRONDING!

De maand december zal als laatste maand van het jaar in het teken staan van afronding. Er zijn dan ook verschillende dagen, waarop er trillingsverhogingen zijn. En waarin we worden voorbereid op de hogere energiefrequenties van het nieuwe jaar 2020, waardoor er veel doorbraken en veranderingen gaan komen in ons leven en ook in het bijzonder tussen tweelingzielen.

In januari zal de belangrijke samenstand van de twee langzaam lopende planeten Pluto en Saturnus plaats gaan vinden, die voor veel omwentelingen gaat zorgen. Het jaar 2020 gaat een zéér transformerend en emotioneel jaar worden. Het zal een jaar worden van “nu of nooit!” Een jaar waarin er geen weg terug is en je niet anders kan, dan te luisteren naar je intuïtie en datgene te doen waar jouw hart ligt.

Deze maand zal vooral veel invloed hebben op de Boogschutters en Steenbokken onder ons, maar ook op mensen met veel Boogschutter-, en of Steenbok-invloed. Je kunt bv. als ascendant of maan-teken deze tekens hebben of veel planeten in deze tekens hebben staan.

De kenmerken van de Boogschutter zijn vooral; enthousiasme, optimistisch, avontuurlijk, leergierig, filosofisch, reislustig, interesse hebben in geneeskunst, spiritualiteit en andere culturen. Veel Lichtwerkers hebben deze invloed, zijn spirituele leraren en gaan door diepe transformaties, zodat zij kunnen helpen met het naar een hoger plan brengen van “Moeder Aarde”.

JUPITER NAAR STEENBOK

Op 2 december gaat Jupiter, als heerser van het teken Boogschutter, van zijn eigen teken Boogschutter naar Steenbok. En blijft daar ruim een jaar. Deze geluksplaneet van expansie en groei speelt in 2020 een belangrijke rol door de verschillende conjuncties met Pluto en Saturnus.

Jupiter gaat door de verandering van teken een andere uitwerking hebben en je gaat je o.a. meer richten op jouw persoonlijke groei en jouw carrière. Door het serieus nemen van jouw carrière kan jij een groei door maken en veel angsten en onzekerheden los laten.

TRILLINGSVERHOGINGEN

Op 3, 12, 21 en 30 december zijn er speciale dagen, waarin er trillingsverhogingen plaatsvinden, doordat deze data numerologisch gezien 3-3-3 vormen. Op 3 december zal zich een speciaal portaal openen, waardoor we meer geluksmomenten zullen ervaren, meer onze weg zullen vinden als deze nog niet duidelijk was, spiritueel zullen groeien en dromen meer zullen worden gerealiseerd. De energiefrequenties van dit portaal zal een piek bereiken op 12 december, tijdens de opening van een Engelenpoort 12-12-12. Het is dan tevens Volle Maan in Tweelingen, waardoor deze Engelenpoort een extra sterke uitwerking heeft. Op 30 december zal het portaal sluiten, wat een nieuwe fase aan zal kondigen.

Tijdens deze bijzondere portaaldagen komt er 3x keer het getal 3 in de datum voor. Samen zijn zij het getal 9, wat een afronding symboliseert. Waardoor de maand December een afrondingsmaand is en je in actie kunt komen om oude destructieve patronen, karmische relaties en situaties achter je te laten en een nieuwe start te maken op 1 januari 2020.

ENGELENPOORT 12-12-12

Op 12 december is er een opening van een Engelenpoort 12-12-12. Dan is het tevens Volle Maan (artikelen hierover komen binnenkort). Deze Engelenpoort heeft een hele sterke uitwerking. Dit betekent dat er hoge energiefrequenties van de Engelen ons fijnstoffelijk lichaam bereiken en door werken op ons fysiek en emotioneel lichaam. Deze energiefrequenties activeren de Diamanten Lichtcodes in ons DNA. Deze frequenties kunnen grote transformaties bij ons in gang zetten. Ze werken door op ons celgeheugen, waardoor emoties los kunnen komen van trauma’s uit ons verleden. Bovendien wordt jouw pijnappelklier geactiveerd, zodat jouw intuïtieve gaven sterker worden. We evalueren ons naar het “Diamanten Bewustzijn”. Dit is het bewustzijn, waarin we handelen vanuit liefde en respect voor elkaar en voor iedere vorm van leven.

Rond deze dag kan je via de Engelen inzichten krijgen over welke stappen je nu kunt nemen voor jouw toekomst. Je kunt nieuwe beslissingen maken, zodat je meer gaat leven vanuit je hart.

Ook geven wij op deze speciale dag een webinar met geleide meditatie en afstandshealing. Je wordt dan o.a. afgestemd op de nieuwe energiefrequenties en je nieuwe toekomst.

ASCENSIESYMPTOMEN

Door de trillingsverhogingen kan je veel last hebben van ascentiesymptomen, zoals emotioneel zijn, vermoeidheid, slecht of onrustig slapen, hoofdpijn en griepachtige verschijnselen, hartkloppingen, pijnlijke gewrichten enz. Neem vooral voldoende rust als je moe bent! De aanpassingen van het lichaam kunnen veel van je vragen.

Fijne maand.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ik heb december nog nooit op die manier bekeken…

    Liked by 1 persoon

  2. Anouk68 schreef:

    Ik laat mij er niet door leiden. Wat wel interessant is, is dat als je je dingen gaat afvragen, waarom overkomt mij dit of dat, dat je herkenning vindt en het antwoord je gegeven wordt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s