29 november 2019

on

Wat een stille, stressloze nacht heb ik vannacht gehad. Dat ik dan weer intens droom, is een bijkomstigheid.

De cv is geplaatst. Ik moet leren werken met twee thermostaten. Met de 6gr buiten heeft mijn zitkamer niks hoeven in te leveren.

Wat voor velen zo normaal is, is dat ik jaren heb gewerkt met een cv die ik niet direct kon aansturen. Dus ik wil het nu een graad hoger hebben en de cv doet het. Voorheen was ik afhankelijk van de grillen van de warmtepomp.

Ik kreeg net de dagenergie van Deborah binnen. Met het oog op mijn bericht van gisteravond past het helemaal in het plaatje. Een mooi teken uit het universum!

Dagenergie Vrijdag 29 November

Jezelf laten zien. Jezelf ECHT laten zien. Het is niet iets wat je altijd gedaan hebt. Zelfs iets wat je stiekem misschien een beetje spannend vindt. Maar iets zorgt er voor dat de energie zich een weg naar buiten aan het graven is en dat dat er voor zorgt dat je jezelf laat zien. Dat jij je ruimte inneemt maar vooral, dat jij jezelf gaat zien voor wie je bent

Ach lief mens, als gevoelig persoon kan jij je zo enorm aanpassen. Weet je wanneer je je mond houdt en ben je vaker degene die denkt dat het iets “fout” heeft gedaan. Van jezelf laten horen, dat was een lange tijd een NO GO. Je zoekt naar manieren om bepaalde gevoelens die jij ook hebt te verantwoorden, of zelfs weg te wuiven. Maar hoe zou het zijn als je eens achter jezelf ging staan. Met de mening die je hebt op dat moment. Zoals jij de dingen ziet, op dat moment. Want alles is NU. Het is niet raar of fout om uiteindelijk weer te veranderen. Zolang je er maar achter staat. Zolang je het maar doet met integriteit en vanuit het hart. En dat kan soms hard overkomen voor je idee, maar kijk nog eens, voor wie is het werkelijk hard(er)?

Deborah ❤️

Happy Friday! 😘

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. shivatje schreef:

    Lekker genieten van de warmte.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s