Eigen inzicht

on

Een mooie tekst van Lichtinzicht dat geplaatst werd in juli 2019. Zelf vind ik het in elke tijd zinnig om over deze tekst na te denken, zeker als het resoneert, zoals nu!

Twijfel niet aan je eigen inzicht en houd stand

Je hebt je wellicht afgevraagd waarom jou telkens hetzelfde blijft overkomen…wat hieruit te leren valt.

Welnu….de engelen zijn daar heel duidelijk over. Het gedrag van de ander laat jou telkens weer heel duidelijk voelen waar je grens ligt….waar jouw gevoel van zelfrespect en eigenWaarde samenkomen.

Op dat punt aangekomen laat je je meeslepen door je emoties van onmacht en boosheid….waardoor je zelf als het ware ook nog eens op je eigen hart en Ziel trapt. Waarom boos? Waarom die onmacht?

Jouw innerlijke kind snakt naar vrede en rust….naar een gevoel van “ik ben goed zoals ik ben”.

Besluit vandaag nog om je innerlijke kind een handreiking te doen….en sluit hem of haar in je hart. Durf voorbij de boosheid en onmacht te gaan….door je te realiseren dat er eigenlijk een laag van verdriet onder schuilgaat: een laag van “niet gehoord worden”.

Het had zo anders kunnen zijn, toch? En het wordt ook anders….dat beloof ik jou hier en nu. Voel je niet telkens uitgedaagd en aangevallen, maar vertrouw op je eigen inzichten.

Het universum heeft je de afgelopen weken talloze keren met je grenzen kennis laten maken. Laat je niet langer uitdagen….maar blijft daarentegen vol rust en met RESPECT VOOR JEZELF je eigen grenzen trouw.

Stop met de ander te pleasen of vooral ook dingen te laten inzien. Jouw eigen bewustzijn….dat is wat belangrijk is nu. En wanneer de ander het gaat inzien? Geen idee….en dat is ook niet belangrijk.

Feit is…dat als jij in alle rust met een hart vol Eigenliefde voor jeZelf kan gaan staan, dat de ander zich ook niet meer aangevallen zal voelen door jouw boosheid en onmacht en dingen op een andere manier zal gaan bekijken. Vrede zal dan ook hier de oplossing brengen.

Oftewel….LIEFDE wijst je de weg ❤

Lichtinzicht
🍀www.gelukmaakjezelf.nl🍀

Instagram account Moody_Arts, prachtig!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. shivatje schreef:

    Liefde voel je stromen in je lichaam en dat gevoel wijst ons de weg. Dat voel je ook vanuit anderen en zo komen er warme mensen op je pad.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s